Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative Jukebox Zen 1 Foto Creative Jukebox Zen 2 Foto Creative Jukebox Zen 3 Foto Creative Jukebox Zen 4 Foto Creative Jukebox Zen 5

Inleiding

Creative, producent van de succesvolle Nomad MP3 spelers, komt met een nieuwe Jukebox. De Nomad Jukebox Zen de eerste harddisk speler die zowel USB als FireWire ondersteunt.

Apparaat & afmetingen

De Creative Jukebox Zen is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 268 gram. De afmetingen van de speler zijn 11,30 x 7,60 x 2,50 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 12 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative Jukebox Zen heeft 20 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative Jukebox Zen sluit je via FireWire aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative Jukebox Zen kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Creative heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Creative Jukebox Zen

Van de Creative Jukebox Zen staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative Jukebox Zen beschikbaar.

Specificaties Creative Jukebox Zen

Algemeen
ProductCreative Jukebox Zen
Aankondiging2002
Verkoopstart2002
Design
Kleuren

Gewicht268 gram
Afmetingen113,0 x 76,0 x 25,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag20 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingFireWire