Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Resolutie20,0 megapixel
Zoom40x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot SX720 HS 1 Foto Canon PowerShot SX720 HS 2 Foto Canon PowerShot SX720 HS 3 Foto Canon PowerShot SX720 HS 4

Inleiding

De Canon PowerShot SX720 HS is een lichtgewicht superzoom-reiscamera die is opgebouwd rond een ultragroothoeklens met 40x optische zoom (24-960mm) en de 80x ZoomPlus-functie (waarmee je het zoombereik kan verdubbelen). Op reis kun je een groep vrienden voor een achtergrond plaatsen en met Advanced Zoom Framing Assist slim in- of uitzoomen om ze allemaal in beeld te krijgen. De Intelligent Image Stabilizer van de PowerShot SX720 HS helpt daarnaast bewogen beelden voorkomen. Video's kan in je in Full HD-kwaliteit (met maximaal 60p en in MP4) vastleggen. Door cameratrillingen over vijf assen te corrigeren, zorgt Canon's Dynamic IS in combinatie met Auto Level voor scherpe videobeelden, ook wanneer je in beweging bent of filmt onder moeilijke hoeken. Als je van de actie een snapshot wilt maken, gebruik je Short Clip Movie. Je hebt hierbij de keuze uit clips met een duur van vier, vijf of zes seconden en een reeks afspeelopties, zoals slow motion en double speed. Voor meer handmatige controle kun je MF Peaking gebruiken en zo de perfecte scherpstelling bij foto's en video's verkrijgen. Met de Creative Shot-modus is het verder gemakkelijk om onderweg creatief te zijn. Wanneer deze functie is ingeschakeld, zal de PowerShot SX720 HS met behulp van filters en effecten automatisch vijf versies van je opname maken. De camera ondersteunt WiFi en Dynamic NFC. Je kan de camera tegen een compatibele smartphone houden of op de WiFi-knop drukken voor toegang tot een WiFi-netwerk om opnamen te delen en te back-uppen naar andere aangesloten apparaten. Dit toestel volgt de PowerShot SX710 HS op.

Geheugen en connectivity

De grootte van het opslaggeheugen is onbekend. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (SD, SDHC en SDXC). De camera ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en NFC (voor draadloze communicatie met andere NFC apparaten, zoals betaalterminals en audio-apparatuur).

Resolutie en lens

De PowerShot SX720 HS is uitgerust met een 20,0 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 24 - 960 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de groothoeklens kan je landschappen, vergezichten en andere grote composities fotograferen. De 40,0-voudige optische zoom stelt je ook in staat om details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Prijzen en beoordelingen Canon PowerShot SX720 HS

Van de Canon PowerShot SX720 HS staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Canon PowerShot SX720 HS beschikbaar.

Specificaties Canon PowerShot SX720 HS

Algemeen
ProductCanon PowerShot SX720 HS
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht270 gram
Afmetingen110,0 x 64,0 x 36,0 mm
SubtypeSuperzoom camera
Waterdicht
Camera
Resolutie20,0 megapixel
Zoomrange24 - 960 mm
Zoom40x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1920 x 1080 (Full HD) @ 60p
Scherm
Scherm3,0"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, SDHC, SDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingmicroUSB