Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,1 megapixel
Zoom30x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot SX700 HS 1 Foto Canon PowerShot SX700 HS 2

Inleiding

De Canon PowerShot SX700 HS biedt veelzijdige mogelijkheden in een verrassend compacte body - slechts 34,8 millimeter dik - en legt details gemakkelijk vast met een objectief met 30x optische zoom. Dit met hoge precisie vervaardigde 25mm objectief biedt de flexibiliteit om uitgestrekte landschappen vast te leggen, terwijl de indrukwekkende brandpuntsafstand ook de vrijheid biedt om in te zoomen op details die zich op grote afstand bevinden. De Canon ZoomPlustechnologie vergroot op digitale wijze het bereik van de camera tot 60x, terwijl de volledige beeldresolutie gehandhaafd blijft. En Zoom Framing Assist is een handige functie die helpt het onderwerp in beeld te houden wanneer met maximale zoom een tele-opname wordt gemaakt. Met Canon's optical Image Stabilizer met Intelligent IS-technologie blijven opnamen helder en scherp en Intelligent IS analyseert de opname en kiest vervolgens op basis van acht verschillende mogelijkheden automatisch de juiste instelling van de stabilisatiemodus, zodat foto's en movies scherp en trillingvrij zijn. De Movie Record Button van de PowerShot SX700 HS schakelt direct om van fotograferen naar filmen en dankzij het vermogen van de DIGIC 6-beeldprocessr worden videobeelden met 60 fps (in Full HD) en in hoge kwaliteit stereogeluid vastgelegd. Tot slot ondersteunt de camera NFC en WiFi, waardoor bestanden eenvoudige online of met de smartphone of tablet zijn te delen.

Geheugen en connectivity

De grootte van het opslaggeheugen is onbekend. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (SD, SDHC en SDXC). De camera ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en een VideoOut aansluiting.

Resolutie en lens

De PowerShot SX700 HS is uitgerust met een 16,1 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 25 - 750 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de 30,0-voudige optische zoom kan je details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Prijzen en beoordelingen Canon PowerShot SX700 HS

Van de Canon PowerShot SX700 HS staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Canon PowerShot SX700 HS is door 4bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,4. Lees in het Canon PowerShot SX700 HS testoverzicht de testen

Specificaties Canon PowerShot SX700 HS

Algemeen
ProductCanon PowerShot SX700 HS
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht269 gram
Afmetingen113,0 x 66,0 x 35,0 mm
SubtypeSuperzoom camera
Waterdicht
Camera
Resolutie16,1 megapixel
Zoomrange25 - 750 mm
Zoom30x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1920 x 1080 (Full HD) @ 60 fps
Scherm
Scherm3,0"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, SDHC, SDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingUSB 2.0