Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,0 megapixel
Zoom50x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot SX530 HS 1 Foto Canon PowerShot SX530 HS 2 Foto Canon PowerShot SX530 HS 3

Inleiding

De Canon PowerShot SX530 HS is een superzoom-camera met een zeer krachtige 50x optische zoom, waarmee je de kleinste details helder vastlegt. Daarnaast is deze opvolger van de PowerShot SX520 HS uitgerust met een 16-megapixel CMOS-sensor, een geintegreerde pop-up flitser en Canons DIGIC 4+ beeldprocessor voor goede resultaten bij slecht licht. Dankzij ondersteuning van NFC en WiFi is het mogelijk om snel afbeeldingen draadloos te delen of te printen. Video's kunnen, met een druk op de speciale videotoets, in 1080p Full HD worden opgenomen, met gebruik van de 50-voudige optische zoom. De Intelligent IS-functie helpt je automatisch de juiste instellingen vinden voor de beste fotoresultaten en met de high-speed autofocus heb je alles snel in beeld. De geavanceerde Zoom Framing Assistent-functie van de PowerShot SX530 HS zorgt voor een intelligente lens die automatisch in- en uitzoomt, waarmee het onderwerp van de foto goed in beeld komt, ook als het beweegt. In de Creative Shot-modus kan je compositie, kleur en belichting aanpassen om van je originele foto een artistiek meesterwerkje te maken. In de Hybrid Auto-modus tot slot worden korte videoclips opgenomen voordat je een foto maakt, welke vervolgens worden samengesteld tot een compositie van hoogtepunten.

Geheugen en connectivity

De grootte van het opslaggeheugen is onbekend. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (SD, SDHC en SDXC). De camera ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en NFC (voor draadloze communicatie met andere NFC apparaten, zoals betaalterminals en audio-apparatuur).

Resolutie en lens

De PowerShot SX530 HS is uitgerust met een 16,0 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 24 - 1200 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de groothoeklens kan je landschappen, vergezichten en andere grote composities fotograferen. De 50,0-voudige optische zoom stelt je ook in staat om details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Prijzen en beoordelingen Canon PowerShot SX530 HS

Van de Canon PowerShot SX530 HS staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Canon PowerShot SX530 HS beschikbaar.

Specificaties Canon PowerShot SX530 HS

Algemeen
ProductCanon PowerShot SX530 HS
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht442 gram
Afmetingen120,0 x 81,7 x 91,9 mm
SubtypeSuperzoom camera
Waterdicht
Camera
Resolutie16,0 megapixel
Zoomrange24 - 1200 mm
Zoom50x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1920 x 1280 (Full HD) @ 30 fps
Scherm
Scherm3,0"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, SDHC, SDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingUSB 2.0