Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie12,1 megapixel
Zoom30x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot SX510 HS 1 Foto Canon PowerShot SX510 HS 2 Foto Canon PowerShot SX510 HS 3

Inleiding

De Canon PowerShot SX510 HS is een draagbare mini-bridgecamera met 30x zoom en is voorzien van HS System, WiFi en Full HD-movies zodat je elke gelegenheid prima kan vereeuwigen op video of foto. Met het 24mm ultragroothoekobjectief krijg je nog meer in beeld en maak je fraaie groepsfoto's en landschapsfoto's en dankzij de ZoomPlus-functionaliteit is de zoom uit te breiden tot 60x. De Optical Image Stabilizer met Intelligent IS gaat automatisch bewegingsonscherpte tegen en zorgt voor scherpe foto's en movies met veel detail, ook bij weinig omgevingslicht en als er volledig is ingezoomd. Zoom Framing Assist helpt je om onderwerpen die verder weg staan en waarop je flink hebt ingezoomd, scherp in beeld te houden. De PowerShot SX510 HS zoomt uit met één druk op de knop, zodat je het onderwerp snel terug kunt vinden, en zoomt weer in zodra je de knop loslaat. Met de Auto-modus kun je een bewegend gezicht volgen en wordt er voor je gezoomd, zodat je je alleen druk hoeft te maken om de compositie. Dankzij WiFi kun je met de SX510 HS niet alleen eenvoudig verbinding maken met draadloze thuisnetwerken en pc's, maar ook met draagbare apparaten zoals smartphones en tablets. Zo kun je opnamen snel en gemakkelijk online delen en back-ups maken.

Apparaat & afmetingen

De Canon PowerShot SX510 HS is een superzoom-camera met een gewicht van 349 gram. De afmetingen van de camera zijn 10,4 x 7,0 x 8,0 centimeter. De Canon PowerShot SX510 HS is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Resolutie en lens

De PowerShot SX510 HS is uitgerust met een 12,1 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 24 - 720 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de 30,0-voudige optische zoom kan je details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern SD, SDHC en SDXC geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. Deze Canon heeft verder nog WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en een VideoOut aansluiting Middels de HDMI-uitgang sluit je de PowerShot SX510 HS snel en gemakkelijk aan op je HD-televisie of andere HDMI-compatible apparaten.

Scherm

Op het grote 3,0\"-TFT-scherm (resolutie 461.000 pixels) kan je tijdens het fotograferen je compositie live bekijken. Op het scherm zie je ook je gemaakte foto's terug en stel je gemakkelijk de camera in. Het scherm is geen touchscreen.

Prijzen en beoordelingen Canon PowerShot SX510 HS

Van de Canon PowerShot SX510 HS staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Canon PowerShot SX510 HS is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,4. Lees in het Canon PowerShot SX510 HS testoverzicht de test

Specificaties Canon PowerShot SX510 HS

Algemeen
ProductCanon PowerShot SX510 HS
Aankondiging2013
Verkoopstart2013
Design
Kleuren

Gewicht349 gram
Afmetingen104,0 x 70,0 x 80,0 mm
SubtypeSuperzoom camera
Waterdicht
Camera
Resolutie12,1 megapixel
Zoomrange24 - 720 mm
Zoom30x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1920 x 1080 (Full HD) @ 24fps
Scherm
Scherm3,0"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, SDHC, SDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingUSB