Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,1 megapixel
Zoom8x
Scherm2,8"
WiFi
Foto Canon PowerShot N2 1 Foto Canon PowerShot N2 2 Foto Canon PowerShot N2 3 Foto Canon PowerShot N2 4 Foto Canon PowerShot N2 5

Inleiding

De Canon PowerShot N2 is een compactcamera met een 180 verstelbaar 3-inch touchscreen, die zeer geschikt is voor het maken van selfies en voor het snel delen van foto's met sociale netwerken. De camera ondersteunt WiFi en NFC, zodat hij snel met je Android-toestel is te pairen en met de Mobile Device Connect Button maak je direct contact met je Android- of iOS-apparaat. De PowerShot N2 is verder voorzien van een 16,1-megapixel CMOS-sensor, een 28mm groothoeklens en 8x optische zoom met optische beeldstabilisatie en een 1080p Full HD-videorecorder. Daarnaast krijg je de beschikking over een videomodus waarin automatisch super slow motion-video en quick motion video worden gecombineerd met verschillende filters. Bijzonder aan de PowerShot N2 is het unieke symmetrische design, waardoor de camera zowel horizontaal als verticaal is te gebruiken. De geavanceerde all-around sluitertoets en zoomring maken de camera gebruiksvriendelijk en bieden veel creatieve manieren om de camera te gebruiken. Dit model volgt de PowerShot N op.

Geheugen en connectivity

De grootte van het opslaggeheugen is onbekend. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (microSD, microSDHC en microSDXC). De camera ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en NFC (voor draadloze communicatie met andere NFC apparaten, zoals betaalterminals en audio-apparatuur).

Resolutie en lens

De PowerShot N2 is uitgerust met een 16,1 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 28 -224 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de groothoeklens kan je landschappen, vergezichten en andere grote composities fotograferen. De 8,0-voudige optische zoom stelt je ook in staat om details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Prijzen en beoordelingen Canon PowerShot N2

Van de Canon PowerShot N2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Canon PowerShot N2 beschikbaar.

Specificaties Canon PowerShot N2

Algemeen
ProductCanon PowerShot N2
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht201 gram
Afmetingen80,9 x 62,0 x 32,3 mm
SubtypeCamera
Waterdicht
Camera
Resolutie16,1 megapixel
Zoomrange28 -224 mm
Zoom8x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1920 x 1080 (Full HD) @ 30 fps
Scherm
Scherm2,8"
Touchscreen
Geheugen
MediummicroSD, microSDHC, microSDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingUSB 2.0