Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSBlackBerry 10
Opslag MB
Scherm3,5" (291 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto BlackBerry Q20 1 Foto BlackBerry Q20 2 Foto BlackBerry Q20 3 Foto BlackBerry Q20 4 Foto BlackBerry Q20 5
De BlackBerry Classic raakt al de juiste noten voor diehard BlackBerry-fans, zoals een comfortabel toetsenbord en een lange batterijduur.
laptopmag.com | december 2014

De BlackBerry Classic is een perfect apparaat voor enkele gebruikers, maar compleet irrelevant voor de meeste gebruikers. Als je dol bent op een old-school toetsenbord en kan leven met matige prestaties zal het toestel je wellicht aanspreken. Anders zal het onderaan je lijstje staan.
techradar.com | december 2014

De BlackBery Classic bereikt ongetwijfeld zijn gestelde doelen. Het is op elk gebied een upgrade van de BlackBerry Bold, met dezelfde sterke punten maar met een uitgebreidere ervaring en meer opties voor de BlackBerry-gebruiker. Van alle recente BlackBerry-lanceringen is de Classic de toetsenbord-smartphone die wij het liefste willen, en dat is absoluut positief. Maar als een consumentenapparaat zijn er beperkingen.
pocket-lint.co.uk | december 2014

De BlackBerry Classic bevestigt wat BlackBerry het beste kan: smartphones bouwen die veel productiviteitsmogelijkheden bieden voor onderweg. Het toestel is goed gebouwd, maar is uiteindelijk toch een nicheproduct met de vele aankomende tekortkomingen van het BlackBerry 10-besturingssysteem.
notebookreview.com | december 2014

De BlackBerry Classic is al met al een uitstekende werk-telefoon, maar niet goed genoeg om een "entertainment-smartphone" te vervangen. Het toestel is echter bedoeld voor een specifiek doel - werk en zakelijk gebruik - en aan dat doel voldoet de Classic prima.
mobilechoiceuk.com | december 2014