Interessant:

Asus Transformer Pad Infinity 700 testen


Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag32 GB
Scherm10,1" (224 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Asus Transformer Pad Infinity 700 1 Foto Asus Transformer Pad Infinity 700 2 Foto Asus Transformer Pad Infinity 700 3 Foto Asus Transformer Pad Infinity 700 4 Foto Asus Transformer Pad Infinity 700 5 Foto Asus Transformer Pad Infinity 700 6 Foto Asus Transformer Pad Infinity 700 7 Foto Asus Transformer Pad Infinity 700 8 Foto Asus Transformer Pad Infinity 700 9
De Asus Transformer Infinity TF700 is dankzij het Full HD-display, de nieuwe snelle quad-core processor en de verbeterde camera's, een van de beste Android-tablets op de markt.
laptopmag.com | maart 2012

De Asus Transformer Pad Infinity TF700 is de beste Android-tablet die je momenteel kan kopen, met een ongelooflijk scherp hoge resolutie display en een supersnelle quad-core processor. Helaas zijn er nog altijd niet genoeg tablet-geoptimaliseerde Android-apps beschikbaar.
pcmag.com | maart 2012

De Asus Transformer Pad Infinity TF700 volgt probleemloos de voorgaande Asus Transformer Prime op als beste Android-tablet op de markt. De tablet combineert uitstekende prestaties met een zeer fraaie stijl. Andere tablets zijn wellicht goedkoper, maar geeneen is zo compleet als de Infinity.
pcadvisor.co.uk | maart 2012

De Asus Transformer Pad Infinity (TF700) is een van de beste Android-tablets op de markt. Maar als je de Asus Transformer Prime al in huis hebt, is het de upgrade niet waard.
techradar.com | maart 2012

De Asus Transformer Pad Infinity 700 biedt een uitstekende Full HD-scherm, een krachtige processor, een handig toetsenbord-dock en Google's Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Het is daardoor de beste 10-inch Android-tablet op de markt.
cnet.co.uk | maart 2012

De Asus Transformer Pad Infinity is een tablet met laptop-achtige functionaliteiten, een compact formaat, krachtige prestaties en multimediavriendelijke mogelijkheden. Een prima tablet, mits je de Transformer Prime niet al in huis hebt. Afgezien van het nieuwe scherm is er namelijk weinig veranderd ten opzichte van de Prime.
t3.com | maart 2012

De Asus Transformer Pad Infinity is, afgezien van de hoge prijs en de enigszins smalle trackpad, een prima tablet. Met het toetsenbord-dock erbij is het zeker een interessant product. De prijs is echter wel erg hoog.
pocket-lint.co.uk | maart 2012

De Asus Transformer Pad Infinity is een fantastische Android-tablet. Het design van de voorgaande Prime is getweakt, de processor is krachtiger en het scherm is nog helderder. Voor al deze vernieuwingen moet je wel wat accuduur inleveren, maar verder zijn er weinig minpunten. De prijs is hoog, maar deze tablet is het waard.
trustedreviews.com | maart 2012

De Asus Transformer Pad Infinity biedt het beste van twee werelden. Dankzij de krachtige quad-core processor kan je er goed op gamen en het Full HD-scherm is prima geschikt om video's op te bekijken. Daarnaast is de tablet dankzij het toetsenborddock goed te gebruiken om mailtjes of documenten op te tikken.
mobilechoiceuk.com | maart 2012