Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Archos Activity Tracker 1 Foto Archos Activity Tracker 2

Wat is de Archos Activity Tracker?

De Archos Activity Tracker is een zogenaamde connected stappenteller. De Activity Tracker houdt bij hoeveel stappen je zet op en dag en geeft dit via een draadloze bluetooth-verbinding door aan je Android- of iOS-smartphone. Naast de stappen die je hebt gezet schat de Activity Tracker ook nog het aantal verbrande calorieŽn. Dit is echter een benadering, omdat de armband niet kan zien of je bergop loopt, of een zware kast aan het zeulen bent. Om deze slimme armband uit te lezen heb je de Archos Connected Self software nodig, die je (gratis) downloadt in de Google Play Store of de Apple iTunes Store. De armband kan tot 1 week aan statistieken opslaan, voordat er gegevens verloren gaan. Je moet de armband dus minimaal eens per week pairen met je smartphone. De Activity Tracker is voorzien van een klein OLED-scherm, waarop je direct het de statistieken kan uitlezen.

Wat vinden we van de Archos Activity Tracker?

Tijdens de CES 2014 werden er meerdere stappentellers geÔntroduceerd. PortableGear heeft het echter niet zo op stappentellers, zelfs niet als ze connected zijn, zoals de Archos Activity Tracker. Waarom zou je je stappen uberhaupt (elke dag) willen tellen? Zorg gewoon dat je elke dag beweegt op de fiets, lopend of in de sportschool en calorieŽn verbrandt. Het aantal stappen is dan de minst interessante statistiek. †Als je echt graag je stappen wilt tellen met een aparte armband, is het natuurlijk leuk dat je met deze Archos Activity Tracker je statistieken naar je telefoon kan zenden. Maar waarom zou je je stappen tellen met een apart apparaatje? Er zijn talloze apps, waarmee je je smartphone omtovert in een eenvoudige stappenteller.

Prijzen en beoordelingen Archos Activity Tracker

Van de Archos Activity Tracker staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Archos Activity Tracker beschikbaar.

Specificaties Archos Activity Tracker

Algemeen
ProductArchos Activity Tracker
Aankondiging2010
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

Gewicht20 gram
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingNee