Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Apple Watch 7 1 Foto Apple Watch 7 2 Foto Apple Watch 7 3 Foto Apple Watch 7 4 Foto Apple Watch 7 5 Foto Apple Watch 7 6 Foto Apple Watch 7 7 Foto Apple Watch 7 8 Foto Apple Watch 7 9 Foto Apple Watch 7 10 Foto Apple Watch 7 11 Foto Apple Watch 7 12 Foto Apple Watch 7 13 Foto Apple Watch 7 14 Foto Apple Watch 7 15 Foto Apple Watch 7 16 Foto Apple Watch 7 17 Foto Apple Watch 7 18 Foto Apple Watch 7 19 Foto Apple Watch 7 20 Foto Apple Watch 7 21 Foto Apple Watch 7 22

Medio september 2021 heeft Apple de Watch Series 7 geďntroduceerd. Deze smartwatch heeft een opnieuw ontworpen Always-On Retina-display met aanzienlijk meer schermoppervlak en dunnere randen, waardoor dit het grootste en meest geavanceerde display ooit is. Door de dunnere randen is het schermoppervlak gemaximaliseerd, terwijl de afmetingen van de Watch nauwelijks veranderd zijn. De Apple Watch Series 7 heeft zachtere, meer afgeronde hoeken gekregen en het display heeft een unieke lichtbrekende rand, zodat de wijzerplaten schermvullend kunnen worden weergegeven en apps naadloos overgaan op de kast. Apple Watch Series 7 heeft ook een gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor het grotere scherm, waardoor deze beter leesbaar en gebruiksvriendelijker is, plus twee unieke wijzerplaten — Contour en Modular Duo — die speciaal zijn ontworpen voor het nieuwe apparaat. Met de verbeteringen aan het scherm profiteren gebruikers van dezelfde batterijduur van 18 uur, nu aangevuld met 33 procent sneller opladen. Tevens is het scherm sterker, dankzij barstbestendig kristal aan de voorkant. Dit is de eerste Apple Watch met een IP6X-certificaat voor stofbestendigheid, en daarnaast voldoet ook deze Watch aan de WR50-waterbestendigheidsnorm.

Nieuwe apps en functionaliteiten

De nieuwe Mindfulness-app, het volgen van de ademhalingsfrequentie en de trainingstypen Tai Chi en Pilates kunnen het algehele welzijn helpen verbeteren. Met de nieuwe functionaliteit van de apps Wallet en Woning is het nog makkelijker om je auto van het slot te halen, je huis binnen te komen, enzovoort. Verbeteringen in de apps Berichten en Foto’s zorgen ervoor dat je makkelijker contact houdt met vrienden en familie. WatchOS 8 heeft ook nieuwe features voor fietsers. Apple Watch gebruikt geavanceerde algoritmen om GPS-, hartslag-, accelerometer- en gyroscoopgegevens te analyseren om te detecteren wanneer gebruikers aan een rit beginnen, en vraagt hen om een Outdoor Cycle-workout te starten als deze niet is gestart. Net als bij andere automatische work-outherinneringen kunnen fietsers hun meetwaarden vanaf het begin van hun work-out zien. Bovendien kunnen fietsworkouts automatisch pauzeren en hervatten, zodat de statistieken nauwkeuriger de tijd weergeven die wordt besteed aan bewegen versus stilstaan, zoals wachten bij een stoplicht.

Prijzen en beoordelingen Apple Watch 7

Van de Apple Watch 7 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Apple Watch 7 beschikbaar.

Specificaties Apple Watch 7

Algemeen
ProductApple Watch 7
Aankondiging2021
Verkoopstart2021
Design
Kleuren

MassaNee
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingOnbekend