Interessant:

LG G2 bijzondere functies

achtergrond 8 augustus 2013 om 11:08

Net zoals elke nieuwe smartphone biedt de LG G2 een aantal extra functies om het gebruiksgemak van de telefoon te optimaliseren.

De LG G2, die op 7 augustus in New York is geintroduceerd, draait op Android, maar biedt net als de HTC One en de Galaxy S4, een aantal extra functies die je dagelijks leven makkelijker moeten maken. Of je ze veel gebruikt zal de praktijk moeten uitwijzen, maar op papier klinken een aantal functies veelbelovend.

De eerste en handigste functie is de knock-knock-functie. Hiermee ontgrendel je de G2 door twee keer op het touchscreen te kloppen. Je hoeft daardoor niet meer de ontgrendelknop in te drukken.

De Answer Me-functie tovert je smartphone om in een telefoon met een hoorn. Zodra je de smartphone, bij een inkomend gesprek, naar je oor toe beweegt wordt het gesprek gestart en de beltoon uitgezet. Zo kan je net als vroeger dus gewoon de hoorn opnemen om een gesprek te starten.

Met Plug & Pop reageert de LG G2 op het aansluiten van een hoofdtelefoon of een USB-kabel door het tonen van een menu. In dit menu kan je bijvoorbeeld snel de muziekspeler of videospeler kiezen.

Middels QuickRemote gebruik je je G2 als afstandsbediening voor televisie, settop box, audioapparatuur, projector en zelfs airconditioning. Het is zelfs mogelijk je eigen gepersonaliseerde afstandsbediening samen te stellen.

Voor de multitaskers is de Slide Aside-functie handig. Een applicatie kan je met een eenvoudige drievingerige veegbeweging naar de zijkant schuiven om hem tijdelijk te parkeren. Daardoor kan je weer verder gaan met een andere app die je open hebt staan.

Guest Mode ten slotte is een beveiligingsinstelling waardoor je telefoon wel te gebruiken is door anderen zonder dat je privacy in gevaar komt. Guest mode voorkomt namelijk toegang tot persoonlijke gegevens.

portablegear.nl