Interessant:

Ervaar de ultieme Sonicare reiniging voor een stralend gebit

achtergrond 14 oktober 2011 om 14:02

De Sonicare DiamondClean is een bijzondere USB-tandenborstel met 31.000 poetsbewegingen per minuut. [advertorial]

Soms is een gadget wat off-topic voor PortableGear, maar zeker de moeite waard. En goed voorbeeld is de Sonicare DiamondClean; een bijzonder fraaie tandenborstel met 31.000 poetsbewegingen per minuut en USB-aansluiting.

De nieuwe Sonicare DiamondClean produceert 31.000 poetsbewegingen per minuut met als resultaat een unieke dynamische vloeistofkracht. Hierdoor wordt je gebit schoner dan ooit tevoren. In vergelijking met poetsen met een handtandenborstel verwijdert de Sonicare DiamondClean tot 4x zoveel tandplak.

Philips Sonicare DiamondClean
Philips Sonicare DiamondClean

Het vlaggenschip uit de Sonicare-lijn is de Philips Sonicare DiamondClean. De DiamondClean biedt alle voordelen van de Sonicare reeks en biedt vijf poetsstanden. Hiermee staat de DiamondClean garant voor een stralend en schoner gebit. Het design van de tandenborstel is bijzonder fraai. Zo heeft Philips de standaard oplader vervangen voor een oplaadglas dat in je badkamer niet zal misstaan.

Philips Sonicare DiamondClean oplaadglas
Philips Sonicare DiamondClean oplaadglas

Ook aan reizigers heeft Philips gedacht. De Philips Sonicare DiamondClean wordt geleverd met een oplaadreisetui met USB, waardoor je je Sonicare DiamondClean gemakkelijk oplaadt via bijvoorbeeld je laptop.

Philips Sonicare DiamondClean reisetui
Philips Sonicare DiamondClean reisetui

Philips biedt de mogelijkheid om een Philips Sonicare 2 maanden op proef te nemen. Niet tevreden?: geld terug. Kijk voor meer informatie op www.philips.nl/sonicare. Met een adviesprijs van 199 euro voor de DiamondClean houd je nog voldoende geld over voor bijvoorbeeld een steeds goedkoper wordende tablet.

portablegear.nl