Interessant:

Goedkoop kerstinkopen met je mobiel met Q-pon

achtergrond 12 december 2008 om 08:00

Q-pon is een kortingsgids speciaal voor mobiele telefoons. Hiermee kun je zoeken naar aantrekkelijke kortingen bij jou in de buurt op basis van je huidige locatie.

Heb jij een internetbundel voor je mobiele telefoon? Dan kan je gratis gebruikmaken van Q-pon. Op deze mobiele website vind je aantrekkelijke kortingen bij jou in de buurt. Heb je een leuke korting gevonden? Dan hoef je alleen je mobieltje te laten zien bij de kassa, je profiteert dan direct van kassakorting. Handig in december als je veel cadeautjes gaat kopen!

Enkele cadeautips van Q-pon:
* Een gratis rijles
* 10% korting op een dvd of cd naar keuze
* 10% korting op het hele assortiment van lupux.nl. Hier vind je de leukste kerstversieringen, de heetste gadgets, cadeautjes voor de kleintjes, artikelen van de bekende voetbalclubs en nog veel meer!
* Bekende tijdschriften al vanaf 1,- per nummer
* Gun iemand het gevoel van een vrije val bij Indoor Skydive Roosendaal

Kerstmaaltijd mislukt? Dan kun je altijd nog met korting bestellen bij bijvoorbeeld New York Pizza of Spare rib express!

Q-pon: drie voorbeelden

Q-pon werkt simpel en is helemaal gratis. Op basis van je huidige locatie kun je kiezen uit kortingen bij jou in de buurt. Als je in Amsterdam woont heb je geen behoefte aan kortingen in Enschede, hier is gelukkig aan gedacht! In totaal kun je bij meer dan 150 winkels in heel Nederland Q-pon gebruiken.

Indien je een leuke korting hebt gevonden hoef je alleen je mobiele telefoon te laten zien bij de kassa. Je ontvangt dus geen vervelende sms spam of bluetooth berichten. Je krijgt vervolgens direct korting bij de kassa. Je hoeft dus geen zegeltjes te sparen of achteraf je korting terug te vragen!

Q-pon: hoofdscherm en aanbieding op HTC-telefoon

Het maakt niet uit welke mobiele telefoon je hebt. Iedereen kan gebruik maken van Q-pon. Het is ook mogelijk om telefonisch af te rekenen of op een website. Ook dan profiteer je direct van korting.

Q-pon is helemaal gratis. Aanmelden is binnen 1 minuut gebeurd. Vul dit formulier in en je ontvangt eenmalig een (gratis) sms met je inloggegevens.

Q-pon: locatiescherm op HTC-telefoon

portablegear.nl