Polar met fitnesshorloge voor alledag

Polar lanceert vandaag de Polar Ignite, een fitnesshorloge met gps voor sport- en fitnessliefhebbers. Het horloge biedt slaapanalyses, inzicht in het herstel en gepersonaliseerde trainingsbegeleiding. Hiermee is de Polar Ignite een veelzijdige trainingshulp bij een groot aantal sporten en activiteiten.

Slimme fitnessfunctionaliteiten

De Polar Ignite introduceert slaaphartslagmeting gedurende de hele nacht en een reeks nieuwe, slimme fitnessfunctionaliteiten: Sleep Plus Stages, Nightly Recharge, FitSpark gepersonaliseerde trainingshulp en Serene ademhalingsoefeningen. Het horloge levert accurate trainingsdata voor meer dan honderd sporten die je helpen om te focussen op het verbeteren van je prestaties en het bewaken van de balans in je dagelijks leven.

Polar Ignite - Wit & zwart

Precision Prime optische hartslagmeting

De Polar Ignite beschikt over Precision Prime optische hartslagmeting, die we eerder zagen bij de Polar Vantage M en V. Dit is de enige hartslagtechnologie die drie sensoren combineert voor de meest accurate en betrouwbare metingen. Het horloge meet je hartslag en trackt je activiteiten 24 uur per dag. Het slanke, lichtgewicht ontwerp beschikt over een helder kleurentouchscreen en een batterij die tot vijf dagen meegaat.

Fitnessfunctionaliteiten in meer detail

Polar Ignite - Gele band

Prijs en beschikbaarheid

De Polar Ignite is vanaf vandaag verkrijgbaar. De versie met zwarte verwisselbare TPU-polsband kost 200 euro. Het horloge is ook verkrijgbaar met witte en gele siliconen polsband voor 230 euro. Losse siliconen polsbandjes in de maten small en medium/large zijn verkrijgbaar voor 25euro.

portablegear.nl

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht