Lenovo met Star Wars virtual reality

Lenovo en Disney onthullen vandaag Star Wars: Jedi Challenges, een nieuwe augmented reality game. Jedi Challenges wordt onthuld als onderdeel van Force Friday II, die de wereldwijde lancering van nieuwe Star Wars-producten viert.

De set bestaat uit een Lenovo Mirage AR-headset, Tracking Beacon, Lightsaber-controller en uren van Star Wars-gameplay. "Met Star Wars: Jedi Challenges, kunnen fans op een niet eerder vertoonde manier Star Wars ervaren." zegt Jeff Meredith, Senior Vice President en General Manager van Lenovo Consumer PCs en Smart Devices. "Augmented reality was altijd een belangrijk onderdeel van Star Wars, en het is spannend om deze belangrijke momenten tot leven te brengen door Lenovo-technologie te combineren met Disney's verhaalvertelling."

Lenovo Star Wars headset en lightsaber

Spelers zullen hun Jedi talenten verbeteren in een aantal Augmented Reality ervaringen. Om de speler op deze reis te begeleiden, introduceert Jedi Challenges een volledig nieuw Star Wars karakter, de Archivaris. De Archivaris laat spelers kennis maken met de Force en de kennis van de Jedi.

Spellen

Uitrusting

Star Wars: Jedi Challenges is beschikbaar vanaf mid-november voor 299 euro. De game is compatibel met iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S7, Google Pixel XL, Google Pixel en Moto Z.

portablegear.nl

Volgend en vorig nieuwsbericht