LG K4 officieel aangekondigd in Rusland

LG heeft in Rusland officieel de de LG K4 aangekondigd. Deze entry-level smartphone is voorzien van een 4,5-inch display, Android 5.1 Lollipop en dual-simfunctionaliteit.

LG kondigde de nieuwe K-serie eerder deze maand aan op de CES 2016 in Las Vegas. In Nederland verschijnen in eerste instantie de 5-inch LG K7 en de 5,3-inch LG K10. De LG K4 was reeds te zien een officiele productvideo voor de K-serie, terwijl het toestel nog niet eens officieel was aangekondigd. Nu heeft LG de K4 dan officieel in Rusland geintroduceerd.

De K4 beschikt over een 4,5-inch display met een 480 x 854 resolutie, een quad-core processor en 8GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. Het toestel draait op Android 5.1 Lollipop en biedt zowel aan de voorzijde (2-megapixel) als achterzijde (5-megapixel) een camera. Middels LG's Knock Code-functionaliteiten kan je de telefoon unlocken door een patroon op het scherm te tikken. Verder biedt de K4 support voor 4G/LTE en dual-sim.

LG K4

De LG K4 verschijnt in eerste instantie in Rusland op de markt voor een prijs rond de 100 euro. Het is nog niet bekend of het toestel naar Nederland komt.

PocketNow

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht