HTC TITAN en HTC Radar: Windows Mango-smartphones

HTC breidt haar serie Windows-smartphones uit met twee modellen met het Windows Phone Mango OS: de 3,8-inch HTC Radar en de 4,7-inch HTC TITAN.

Zowel de HTC TITAN als de HTC Radar draaien op Microsofts vernieuwde Windows Phone Mango-besturingssysteem. Deze versie van Windows Phone 7 is dynamischer dan voorheen, de integratie met Twitter en Facebook is verder uitgebreid en je krijgt de beschikking over Internet Explorer 9 (met HTML5-support). Uiteraard is ook de ondersteuning van Office Mobile (Word, Excel, PowerPoint en OneNote) weer standaard.

HTC TITAN

De TITAN heeft een groot 4,7-inch superLCD-display en is voorzien van een 8-megapixel camera met dubbele LED-flitser en een HD-videorecorder, een 1,3-megapixel webcam, een 1,5GHz-processor, 16GB geheugen (niet uitbreidbaar) en een microHDMI-aansluiting. De Radar (voorheen bekend als HTC Omega) heeft een 3,8-inch superLCD-display, een 1GHz-processor, een 5-megapixel camera met een enkele LED-flitser en een HD-videorecorder, een VGA-webcam en 8GB geheugen (niet uitbreidbaar). Een microHDMI-poort ontbreekt op de Radar. Beide toestellen beschikken over ondersteuning van 3G/HSDPA, WiFi, DLNA, een 3,5mm poort en Bluetooth 2.1.

HTC Radar

Zowel de HTC TITAN als de HTC Radar zijn vanaf oktober 2011 verkrijgbaar. De TITAN heeft een adviesprijs van 599 euro; de Radar kost 399 euro.

portablegear.nl

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht