Nest met slimmere indoor-camera

Nest Labs heeft vandaag de Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera aangekondigd. Deze camera biedt videobeelden en intelligente functies om je van belangrijke, praktische informatie te voorzien. Hij laat bijvoorbeeld weten wanneer de kinderen veilig zijn thuisgekomen, of dat er een onbekend persoon in huis is.

De Nest Cam IQ laat niet alleen zien wat er gebeurt, maar is ook slim genoeg om het verschil te weten tussen een persoon en bijvoorbeeld een kat. Je ontvangt dan meldingen op maat zonder dat je hiervoor een abonnement nodig hebt. Wanneer de camera een persoon ziet, kan hij een persoonsmelding sturen naar je mobiel. De camera zoomt dan automatisch in en houdt de persoon in beeld, zodat je weet wie het is en wat hij doet. En met een abonnement op Nest Aware kun je zelfs persoonlijke meldingen ontvangen over wie er in je huis is (bijvoorbeeld de naam van een gezinslid, de oppas of een onbekende).

"We hebben bij het ontwikkelen van de Nest Cam IQ vooral rekening gehouden met wat onze klanten willen: niet zomaar informatie, maar inzichten", aldus Matt Rogers, medeoprichter en hoofd producten van Nest. "De Nest Cam IQ combineert intelligentie met een uitstekende geluids- en beeldkwaliteit, zodat klanten op het juiste moment de inzichten ontvangen die ze nodig hebben. Zo word je bijvoorbeeld ingelicht dat de kinderen thuis zijn van school of ontvang je een melding als er een onbekende persoon in de woonkamer staat."

Nest Indoor Cam IQ

Hoogtepunten Nest Cam IQ

De Nest Cam IQ is een slimme camera met de volgende features:

Intelligente oplossingen van Nest

De Nest Cam IQ biedt in combinatie met Nest Aware een groot aantal intelligente functies:

Prijzen en beschikbaarheid

De Nest Cam IQ is vanaf 13 juni 2017 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 349 euro. De Nest Cam Outdoor en de reguliere Nest Cam Indoor blijven verkrijgbaar voor 199 euro. Nest is bekend geworden met zijn slimme thermostaat.

portablegear.nl

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht