Nest Cam Outdoor naar Nederland

De Nest Cam Outdoor, een fraai vormgegeven buitencamera, die je aansluit op het stopcontact, komt in november naar Nederland. Nest is in Nederland vooral bekend van haar slimme thermostaat. Het bedrijf voegt echter steeds meer domotica-producten aan haar portfolio toe.

De Nest Cam (voor binnengebruik) is, sinds de lancering vorig jaar, een integraal onderdeel geworden van de huizen van Nest klanten. In combinatie met de Nest Aware-service (vanaf 100 euro per jaar) sla je 10 tot 30 dagen videogeschiedenis op in de cloud. Nest Cam-gebruikers up-loaden per minuut wel enkele duizenden uren aan video. Momenteel gebruiken de meeste bezitters van een Nest Cam Indoor hun camera met name voor de beveiliging van hun huis en richt ongeveer 30% de camera naar buiten. De Nest Cam Outdoor is de oplossing voor buitenopnames.

De Nest Cam Outdoor combineert een eenvoudige installatie met permanente beveiliging binnen en buiten. Belangrijke functies en voordelen zijn:

Voor het eerst kunnen Nest Cam-bezitters ook zonder Nest Aware terug in de tijd kijken, dankzij de gratis snapshot-geschiedenis die tot drie uur terug gaat. Zelfs wanneer een melding is gemist, is er altijd een foto te zien van wat er gebeurd is.

Nest Cam Outdoor

Gebruiker van de Nest Cam Outdoor kunnen hun beveiligingscamera’s en alle andere Nest-producten bedienen vanuit de gratis Nest app – die volgens ons de best beschikbare beveiligingscamera-ervaring. Met de gratis over-the-air software-updates zijn daar onlangs nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd, waaronder:

De Nest Cam Outdoor kan vanaf vandaag in Nederland besteld worden voor een adviesprijs van 199 euro. De camera ligt vanaf midden november in de schappen. Eerder introduceerde Nest al de Smart Thermostat, een slimme thermostaat.

portablegear.nl

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht