iRiver lanceert MP3 speler met ingebouwde camera

Van mobiele telefoons met ingebouwde camera's kijken we al jaren niet meer op. Maar de nieuwe iRiver MP3 speler met ingebouwde digitale fotocamera wekt toch enige verbazing op. iRiver presenteert deze samen met een artistieke MP3 speler annex juweel.

iRiver presenteert met trots de iFP-1000, een echte wereldprimeur. De iFP-1000 heeft namelijk een ingebouwde digitale fotocamera van 0,3 megapixel. Om de foto's te bekijken beschikt de flash MP3 speler over een kleurenschermpje. De MP3 digicam kan ook nog eens overweg met alle gangbare muziekformaten.

iRiver lanceert nog twee andere MP3 spelers met een kleurenscherm. De iHP-300 is een harddisk MP3 speler met een maximaal geheugen van 40GB. De iFP-900 is de derde nieuwe iRiver met kleurenscherm. Bijzonder aan deze speler is de mogelijkheid om er een echte digitale camera op aan te sluiten. Foto's kunnen dan opgeslagen worden op de 1GB ingebouwde geheugenmodule. Uiteraard kunnen de foto's ook bekeken worden op het 1,2 inch TFT minischerm.

Aangezien het oog ook wat wil, komt iRiver met de iFP-1100. Dit kleine kunstwerkje is een MP3 speler uitgevoerd als halsketting. De kleurencombinatie van mat zilver met zwart maakt het tot een waar juweel, waarop ook nog eens 512MB aan MP3's opgeslagen kan worden.

Xonio.com

Volgend en vorig nieuwsbericht