LG G3 Stylus komt eraan

LG breidt binnenkort haar LG G3-serie verder uit met een nieuwe variant: de LG G3 Stylus. Deze nieuwe variant beschikt over een nog groter scherm en komt met een styluspen.

LG brengt dit jaar verschillende varianten uit op de LG G3, dat haar vlaggenschip-smartphone voor dit jaar. Vorige maand verscheen de LG G3 s (in andere landen bekend als de G3 Beat), een kleinere en goedkopere variant van de G3 met een 5-inch HD-display. Het origineel heeft een 5,5-inch QHD-display.

De LG G3 Stylus heeft waarschijnlijk een nog groter display (5,7-inch) dan de originele G3. De camerafuncties zijn echter minder geavanceerd: zo is er in plaats van een dubbele een enkele LED-flitser en ontbreekt mogelijk de Laser Autofocus-technologie (voor een supersnelle autofocus). 

Zoals de naam al aangeeft, komt de LG G3 Stylus inclusief een styluspen. LG zet daarmee een directe concurrent voor de Samsung Galaxy Note 4 in de markt. Mogelijk wordt de G3 Stylus, net als de Note 4, aankomende september op de IFA 2014 aangekondigd.

Naschrift: de LG G3 Stylus is 25 augustus 2014 officieel geintroduceerd.

LG G3, LG G3 Beat (G3 s) en LG G3 Stylus

Android Central

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht