Huawei Ascend P7 getoond in teaser

Huawei heeft een teaser-video van de nieuwe producten die volgende week op het Mobile World Congress worden gepresenteerd online gezet. Het gaat vermoedelijk om de Ascend P7-smartphone en de MediaPad X1-tablet.

De Huawei Ascend P7 (codenaam Sophia) is een smartphone die volgens de geruchten beschikt over een 5-inch Full HD-display, Android 4.4 KitKat, de Emoticon UI 2.3-interface, een 1,6GHz quad-core processor met 2GB RAM, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 8-megapixel frontcamera, een 13-megapixel (met autofocus en LED-flitser) aan de achterzijde en een 2.460 mAh batterij. Daarnaast is deze opvolger van de succesvolle Huawei Ascend P6 (die alleen 3G ondersteunt) waarschijnlijk uitgerust met 4G/LTE-support.

De Huawei MediaPad X1 is naar verluidt een 7-inch Android-tablet met een Full HD-display, een 1,6GHz quad-core processor met 2GB RAM, 16GB geheugen en een microSD-kaartslot, een 1,3-megapixel frontcamera, en een 5-megapixel camera aan de achterzijde. Qua design zou deze 7,5 millimeter dikke tablet erg lijken op de iPad mini.

Naschrift: op het Mobile Congress 2014 (24 - 27 februari) in Barcelona heeft Huawei uiteindelijk officieel de MediaPad X1, MediaPad M1, Ascend G6 en Ascend P7 mini onthuld. De échte Ascend P7 volgde in mei 2014.

portablegear.nl

Gerelateerd producten

Volgend en vorig nieuwsbericht