BeBook Touch: touch e-reader met WiFi

BeBook breidt haar assortiment e-readers uit met de BeBook Touch, een e-reader met een 6-inch capactive eInk Pearl-touchscreen en WiFi-ondersteuning.

In vergelijking met de eerder uitgebrachte BeBook Pure heeft de BeBook Touch een vierkanter design. De dikte en het gewicht verschillen echter niet veel: de Pure is 8 millimeter dik en 188 gram zwaar, de Touch is 9 millimeter dik en weegt 185 gram. De Pure heeft een 6-inch eInk-display, de Touch heeft een verbeterd eInk Pearl-display, dat nog beter in zonlicht is af te lezen. Ook is de Touch voorzien van een capacitive touchscreen en WiFi-ondersteuning; de Pure ondersteunt geen WiFi en heeft een non-touch display.

Verder is de BeBook Touch voorzien van 4GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), een 1.700 mAh batterij (genoeg voor 8.000 pagina-omslagen of 120 uur leestijd) en ondersteuning van alle bekende e-bookformaten, waaronder ePUB, PDF en TXT. De BeBook Touch kost € 129,-.

BeBook ging begin 2012 failliet, maar maakte na een overname door BAS Group (eigenaar van onder meer Dixons) een doorstart.

BeBook Touch

BeBook

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht