Pre-registratie Samsung Galaxy S II voor Nederland gestart

Je kan je nu in Nederland pre-registreren voor de Samsung Galaxy S II (i9100); als je voor 31 mei 2011 een Galaxy S II aanschaft, krijg je een 8GB microSD-geheugenkaart cadeau.

De Samsung Galaxy S II (i9100) zal in 120 landen, bij 140 verschillende providers te koop zijn. Vanaf deze week is het toestel al in Zuid-Korea te koop. In Europa volgt waarschijnlijk eerst Engeland en pas daarna is Nederland aan de beurt: we zullen de Galaxy S II hier rond eind mei, begin juni in de winkels zien liggen. Maar je kan je dus nu al bij Samsung Nederland pre-registreren voor het toestel, waarmee je een gratis 8GB microSD-geheugenkaart tegemoet kan zien.

De microSD-geheugenkaart kan je krijgen door na aankoop of bestelling van een Samsung Galaxy S II op de website www.samsung.com/nl/promotion het deelnameformulier in te vullen en te bevestigen. De geheugenkaart wordt binnen 2 tot 4 weken geleverd.

Deze actie heeft een looptijd van 26 april tot en met 31 mei 2011. De bevestigingsmail en aankoopbon moeten uiterlijk 15 juni 2011 binnen zijn bij Samsung.

portablegear.nl

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht