Star Wars-navigatiestemmen voor TomTom

Vanaf deze zomer is het mogelijk om verschillende karakters uit de Star Wars-films als navigatiestem op je TomTom te installeren. [update]

De eerste Star Wars-stem die beschikbaar komt is die van de kwaadaardige Darth Vader. Vanaf juni is de stem van de robot C-3PO verkrijgbaar en in juli komt daar de stem van Yoda, de kleine Jedi-meester bij. In augustus ten slotte volgt de stem van Han Solo.

De stemmen kosten 7,95 pond (ongeveer 9 euro) per stuk en zijn te downloaden via starwars.tomtom.com/voices. Vorige week introduceerde TomTom nog tweede nieuwe navigatiemodellen: de high-end TomTom GO LIVE 1000 en voor motorrijders de TomTom Urban Rider.

Update: de TomTom Star Wars-stemmen zijn ook voor Nederland aangekondigd. De stemmen zijn wel alleen beschikbaar in het Engels. Darth Vaders stem is direct beschikbaar en te downloaden voor €9,95. Naast een gratis opstartscherm wallpaper en Lord Vader kaarticoon, kunnen TomTom klanten ook gratis verschillende waarschuwingsgeluiden met de stem van Darth Vader downloaden.

TomTom

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht