Samsung M2510 op de foto

Gisteren was het Samsung Dealer Event in de Amsterdamse RAI; PortableGear legde verschillende bijzondere aangekondigde producten vast op de foto.

De Samsung M2510 - op het Mobile World Congress 2009 nog aanwezig als de Samsung M2710 - is een stijlvolle muzikale slidertelefoon in het zwart en blauw voor het entry-level segment. Het toestel beschikt in elk geval over VGA-camera, FM-radio met opneemfunctie, mp3-speler, Bluetooth en een 2.0" QVGA LCD-display.

Samsung M2510

De Samsung S5600 werd deze maand tegelijkertijd aangekondigd met de Samsung S5230. Beide zijn volledige touchscreen-telefoons met het bekende TouchWiz-interface.

Samsung S5600

In de camerasectie was de nieuwe high-end Samsung WB550 al in het echt te bewonderen. Dat is redelijk opmerkelijk, omdat het andere topmodel, de WB500, ook pas recentelijk in de markt is gezet. De WB-serie (WB staat voor "wannabe") zijn de nieuwste high-end camera's van Samsung.

Samsung WB550

Andere opmerkelijke aankondigden waren de Samsung Allure S en Samsung Allure TOUCH. Uiteraard was er ook uitgebreid aandacht voor het nieuwste topmodel, de Samsung UltraTOUCH, die beschikbaar komt als Casino Pack.

portablegear.nl

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht