Nieuwe mobiele browser van Nederlandse makelij

Een nieuw Nederlands bedrijf optimaliseert je mobiele internetervaring zonder dat je extra software hoeft te installeren. BareSite verkleint websites tot 90% en optimaliseert de inhoud voor mobiele telefoons. Zonder dat de gebruiker software hoeft te downloaden of te installeren.

De ontwikkelaars stellen dat hun oplossing belangrijke voordelen heeft in vergelijking met andere oplossingen. BareSite ondersteunt niet alleen normale websites, maar ook RSS feeds. Naast browsen maakt BareSite het mogelijk om via een mobiele telefoon te zoeken naar het actuele weer, verkeersinformatie, vacatures en nieuws.

Favorieten, en lijstjes met laatst – en meest bezochte websites behoren ook tot de mogelijkheden. Voor gebruik is geen registratie vereist. Het voordeel van een webbased oplossing is dat elke telefoon gebruik kan maken van de dienst. Dit is een groot voordeel ten opzichte van concurrerende mobiele browsers.

BareSite opereert vanuit New York, maar de software is in Nederland ontwikkeld. Het bedrijf heeft een kleine investering ontvangen van Nederlandse informals waarmee het tot het einde van het jaar verder kan werken aan de site.

Volgend en vorig nieuwsbericht