Agent eigent zich naaktfoto van dronken arrestant toe

In Nederland is de politie je beste vriend, maar een Amerikaanse agent nam dit wel erg letterlijk. Hij bekeek de foto's op de camerafoon van een arrestant en downloade deze naar zijn eigen PDA. De agent is inmiddels van de straat gehaald.

Een agent van de Amerikaanse stad Houston arresteerde een vrouw en bekeek de foto's die op haar camerafoon stonden. Enkele van deze foto's waren erg expliciet, de aangehouden 24-jarige Chinese studente stond er erg pikant op.

De Chinese studente werd aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, op 24 november 2004. Agent Green ontdekte de naaktfoto's op de camerafoon van de jongedame en toonde deze aan zijn collega Miller. Later zette hij de naaktfoto's zelfs op zijn eigen PDA. Agent Miller zou de dame naderhand zelfs hebben gebeld voor een afspraakje.

Zowel Green als Miller is op non-actief gesteld. Het Houston politiekorps voert momenteel een intern onderzoek uit. Waarschijnlijk komen beide agenten ongestraft weg met hun ongehoorde en onbeschofte gedrag.

The Register

Volgend en vorig nieuwsbericht