Klant overvalt GSM winkel na afsluiten abonnement

Keer op keer blijkt dat misdaad niet loont. En eens in de zoveel tijd duikt er een verhaal op, waarbij het moeilijk is om een schaterlach te onderdrukken. In dit geval gaat het om een inwoner van Californië die een mobiele telefoonzaak wilde beroven.

De verdachte in deze zaak heet Carlos C. en komt uit Bakersfield, Amerika. C. dacht zijn slag te slaan door een mobiele telefoonzaak te beroven.

Om zijn kraak voor te bereiden ging C. een kijkje nemen in de zaak die hij wilde beroven. Niets bijzonders eigenlijk, ware het niet dat C. een abonnement afsloot. Bij het afsluiten van zijn abonnement toonde hij zijn eigen legitimatie.

Toen hij enkele uren na het afsluiten van zijn abonnement in de zaak terugkeerde om de boel te beroven, herkende het personeel hem direct.

C. maakte niet veel buit bij de overval en kon alleen een klein bedrag aan kasgeld meenemen. Ondertussen hangen in de gehele staat Californië foto's en opsporingsbevelen van Carlos C. Dit is waarschijnlijk een van de domste overvallers ooit.

Cellular News

Volgend en vorig nieuwsbericht