Zakkenroller beantwoordt SMSjes van slachtoffer

Het is zeer vervelend als je tas gestolen wordt, vooral als je daardoor je identiteitsbewijs, je mobiele telefoon en al je pasjes verloren bent. Een Maleisische vrouw had echter een meevaller, via haar eigen mobieltje kon ze haar zakkenroller bereiken.

De vrouw was ten einde raad vlak nadat ze gerold was, maar toen ze eenmaal wat rust gevonden had kreeg ze het lumineuze idee om haar zakkenroller te SMS'en. In de handtas die gestolen was, zat haar portemonnee en haar mobiele telefoon. Ze SMS'te naar haar eigen nummer met het verzoek om haar identiteitsbewijs terug te krijgen.

Gelukkigerwijs las de zakkenroller het SMS'je en tot verbazing van de 40-jarige huisvrouw, ging hij op haar verzoek in.

De dief zei dat ze haar spullen terug kon vinden in een ziekenhuis in de Maleisische stad Kota Kinabalau. De huisvrouw kon haar spullen niet gelijk vinden en belde de zakkenroller nogmaals om duidelijkere instructies te krijgen. Wederom was de zakkenroller behulpzaam en legde rustig uit dat haar handtas te vinden was in de buurt van de tandartsafdeling van het ziekenhuis.

De beroofde vrouw was erg verbaasd over de acties van haar zakkenroller, maar is vooral blij dat ze haar identiteitsbewijs en creditcards terug heeft gekregen. Overigens ontbreekt elk spoor van de dief.

Daily Express Malais

Volgend en vorig nieuwsbericht