Motorola Motosmart: 3,5-inch budget-smartphone

Motorola brengt de Motorola Motosmart, een budget-smartphone met een 3,5-inch touchscreen en Android 2.3, uit in Europa. Het toestel is eerder geintroduceerd in Latijns-Amerika.

De Motorola Motosmart (3,5-inch) kan worden gezien als een kleinere variant van de eerder uitgebrachte Motorola Motoluxe (4-inch). Het toestel heeft een bescheiden processor (600MHz), een eenvoudige camera (3-megapixel) en beperkt geheugen (165MB, uitbreidbaar middels microSD). Gezien de lage prijs is de connectiviteit echter uitstekend met 3G/HSDPA, WiFi, push e-mail, aGPS en Bluetooth 4.0. 

De Motosmart draait op Android 2.3 Gingerbread en maakt gebruik van de MotoSwitch UI 2.0-interface (waarmee je eenvoudig wisselt tussen een privé- en werkmodus) en apps voor onder meer Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Gmail en Google Maps zijn voorgeinstalleerd. Meer apps vind je in de Google Play Store (Android Market).

De Motorola Motosmart ligt in eerste instantie in Groot-Brittannië in de winkels voor een prijs rond de 100 euro. Het is nog afwachten wanneer het toestel in de Benelux verkrijgbaar is.

Motorola Motosmart

Motorola

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht