Motorola RAZR-comeback in Android-jasje

Motorola laat de iconische RAZR-serienaam herleven met een moderne, superdunne RAZR-uitvoering met een 4,3-inch superAMOLED-touchscreen en Android 2.3.5 Gingerbread.

De originele Motorola RAZR V3 was één van Motorola's grootste successen en was lange tijd een van de best verkochte mobieltjes. Behalve het legendarische RAZR-label heeft de nieuwe Motorola RAZR (in de Verenigde Staten bekend als de Droid RAZR) eigenlijk weinig meer met de klassieke RAZR V3 te maken.

Het clamshell-model van voorgaande RAZR-telefoons is verleden tijd: in plaats daarvan is de nieuwe RAZR een vrij reguliere smartphone met prima specificaties. Denk daarbij aan het Android 2.3.5-besturingssysteem, een 4,3-inch superAMOLED-touchscreen van het krasbestendige Gorilla Glass, een 1,2GHz dual-core processor, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en een 8-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder. Bijzonder is dat het toestel op zijn dunste punt slechts 7,1 millimeter dik is.

Motorola RAZR: Android-smartphone

De Motorola RAZR komt aankomende november naar de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Europa. Het is nog niet bekend of het toestel ook in Nederland en België uitkomt. Ook de prijs is nog onbekend.

Motorola

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht