Motorola Milestone 3 officieel

Motorola heeft in China de Motorola Milestone XT883 geintroduceerd; dit derde model in de Milestone-serie zal in Europa zo goed als zeker worden uitgebracht onder de logische naam Motorola Milestone 3.

Net als de originele Motorola Milestone en de Motorola Milestone 2 beschikt de Milestone 3 (voor Amerikanen de Droid 3) over een touchscreen en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Het betreft hier een 4-inch qHD-touchdisplay (960 x 540 pixels). De Milestone 3 draait op Android 2.3 Gingerbread en is voorzien van een frontcamera om mee te videochatten en een 8-megapixel met LED-flitser en een 1080p Full HD-videorecorder voor het maken van foto's en video's.

Het geheugen van de Motorola Milestone 3 bedraagt 16GB en is via microSD met maximaal 32GB uit te breiden. De dual-core processor zorgt voor snelle prestaties. WiFi, Bluetooth en 3G/HSDPA worden uiteraard ook ondersteund. De QuickOffice documentviewer/editor is voorgeinstalleerd en het is mogelijk om vanuit je PC toegang te hebben tot je data op de Milestone 3. Data-encryptie is ook een optie.

Motorola Milestone 3

De Motorola Milestone XT883 / Milestone 3 komt in het derde kwartaal van 2011 in China op de markt. Het is nog niet bekend wanneer dit model naar Europa en de Verenigde Staten komt.

Motorola

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht