Lonely Planet Guide bij Samsung Preston of Samsung S3500

Samsung, Vodafone en Lonely Planet hebben een leuke actie voor de vakantie: bij de aankoop van een Samsung Preston of een Samsung S3500 krijg je een gratis Lonely Planet Guide.

De actie loopt t/m 30 september 2009 en geldt alleen als je de telefoon bij Vodafone aanschaft. Op de site van Samsung kan je het IMEI-nummer van je toestel invullen om te controleren of je recht hebt op een Lonely Planet gids. Je IMEI-nummers kom je te weten door #06# op je telefoon in te toetsen.

De Samsung Preston (S5600) is een aantrekkelijke telefoon met volledig touchscreen, 3 megapixel camera en HSDPA-ondersteuning voor snel internet. Bij deze telefoon kan je een Lonely Planet Country Guide krijgen van Australië, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Indonesië, Italië, Peru, Spanje, Thailand of Zuid-Afrika.

De Samsung S3500 is een eenvoudig slider-toestel met 2 megapixel camera en FM-radio, die verkrijgbaar is als Vodafone Prepaid. Bij dit toestel kan je kiezen uit een gratis Lonely Encounter Guide van Amsterdam, Barcelona, Londen, New York of Parijs.

portablegear.nl

Gerelateerd producten

Volgend en vorig nieuwsbericht