Packard Bell EasyNote TR85 geintroduceerd

Packard Bell heeft de EasyNote TR85 geïntroduceerd, een nieuwe modieuze 15,6" laptop, die voor zijn design en stijl geïnspireerd is door een samenwerking met de Italiaanse auto-ontwerper Pininfarina.

De notebook beschikt over een glanzende cover en mat zwarte binnenkant die is afgewerkt met een zilverkleurige touchpad, afgeronde luidspreker en toetsenbord. De breedte/hoogte-verhouding van 16:9 en het 15,6-inch glazen scherm van rand tot rand in combinatie met de Dolby sound speakers zorgen voor een uitstekende audio- en video-ervaring.

Packard Bell EasyNote TR85

Opvallende details en slimme functies van de EasyNote TR85 zijn de slot-in optische drive voor het afspelen en branden van cd’s en dvd's, het webcam 'gordijn' waarmee de webcam fysiek te blokkeren is en zo de privacy beschermt, het LED-scherm voor scherpere en levendiger beelden, een langere batterijduur en het platte design. Het 'multi-gesture' touchpad maakt het mogelijk op eenvoudige en meer intuïtieve manier te werken. De EasyNote TR85 heeft verder een Intel Core 2 Duo-processor aan boord en beschikt over een 500GB harddrive.

De rode hotkeys aan de bovenkant van het toetsenbord bestaan uit een PowerSave-toets, My BackUp-toets, Touchpad-vergrendeling (om de touchpad te activeren of te deactiveren), Wi-Fi-activering en geluidsbediening.

De Packard Bell EasyNote TR85 is per direct beschikbaar via het retailkanaal van Packard Bell. De adviesprijs bedraagt 699 euro, inclusief BTW.

portablegear.nl

Gerelateerd producten

Volgend en vorig nieuwsbericht