E-TEN toont drie nieuwe Glofiish PDAs

E-TEN heeft op de Computex 2008 beurs in Taiwan drie nieuwe Glofiish PDAs getoond: de dual-sim Glofiish DX900 en de Glofiish X900 en X610.

De Glofiish DX900 lekte al eind mei uit en is de eerste dual-sim smartphone van Glofiish, zodat je er twee nummers op kan gebruiken. Daarnaast ondersteunt de DX900 ook snel internet (UMTS/HSDPA), GPS en WiFi en beschikt hij over een 3 megapixel camera met autofocus.

E-TEN Glofiish DX900

De Glofiish X900 richt zich vooral op de internetgebruiker en beschikt onder andere over UMTS/HSDPA voor snel internet, VoIP en een helder VGA display waarop je makkelijk documenten bekijkt.

E-TEN Glofiish X900

De Glofiish X610 is een slanke smartphone, die geschikt is voor GPS-navigatie. Al deze nieuwe smartphones beschikken verder over Windows Mobile 6.1 en en touchscreen.

E-TEN Glofiish X610

Naast de DX900, X900 en X610 toonde E-TEN ook nogmaals de Glofiish V900, een smartphone met DVB-H ondersteuning voor mobiele televisie die ook al in februari op het WMC werd aangekondigd. Het is nog onbekend wanneer deze multifunctionele smartphones op de Nederlandse markt komen.

SlashPhone

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht