Flatfee laptop data-abonnement voor nog geen 30 euro

The Phone House biedt samen met Telfort vanaf maandag 3 september 2007 Mobiel Breedband Internet aan voor een all-in prijs van € 29,95 per maand. Dit aanbod is exclusief verkrijgbaar bij The Phone House.

Telfort Mobiel Breedband Internet richt zich op de laptop gebruiker. Installatie van de dienst is eenvoudig. Het enige dat je als abonnee hoeft te doen, is de meegeleverde USB-modem of datacard aansluiten op een laptop. De installatie gebeurt vervolgens automatisch. Binnen enkele minuten kun je surfen en downloaden via het UMTS-netwerk van KPN. Uiteraard is de dienst ook te gebruiken voor desktops, thuis of op het werk.

"Met dit scherpe Mobiel Breedband Internet aanbod van Telfort breken we de markt voor mobiel breedband internet open", zegt Bert van Dam, Managing Director van The Phone House. "De samenwerking tussen Telfort en The Phone House zorgt ervoor dat echt iedereen – consument en bedrijf – via UMTS kan internetten. De zeer lage prijs, kwalitatieve verbinding en snelle installatie zullen veel mensen over de streep trekken om te kiezen voor deze dienst."

Volgend en vorig nieuwsbericht