Topgeluid komt uit een Sony Ericsson of Nokia

De mobiele telefoons van Nokia en Sony Ericsson hebben de beste mp3-spelers. Qua geluidskwaliteit en mogelijkheden kunnen ze concurreren met losse mp3-spelers, zoals de Apple iPod of Creative Zen. De beste mp3-spelers zitten in de Sony Ericsson W950i en de Nokia N91 Music Edition.

Dat concludeert de Nederlandse website HetBesteProduct.nl uit testen die zijn verschenen in Europese vakbladen en op gerenommeerde internationale websites. HetBesteProduct.nl verzamelt en analyseert testen van consumentenelektronica uit vakbladen in binnen- en buitenland. Door deze samen te voegen, laat HetBesteProduct.nl zien wat de beste producten zijn volgens experts.

De Europese deskundigen waarderen de Walkman-lijn van Sony Ericsson. De toestellen zijn speciaal gemaakt voor de gsm-gebruiker die onderweg graag muziek luistert, maar geen extra mp3-speler wil meenemen. Volgens de experts is dat ook niet nodig bij de W950i, W850i en W810i. De Walkman versie 2.0 in de W950i en de W850i wordt door diverse deskundigen betiteld als 'sublieme muziekspeler'. Ook de instelmogelijkheden zijn nagenoeg net zo groot als bij een losse speler. De bijgeleverde koptelefoons zijn weliswaar klein, maar je hebt amper last van omgevingsgeluiden.

De Nokia N91 Music Edition heeft met 8 gigabyte veruit de grootste harde schijf waarop duizenden muziekbestanden kunnen worden gezet. Het geluid dat de speler produceert, wordt met 'zeer goed' gewaardeerd door de deskundigen. Gebruiksvriendelijk zijn de afspeellijsten en archivering op basis van artiest, nummer of genre. Net buiten de topvijf maar eveneens goed beoordeeld, worden de Nokia 5300, de Nokia 3250 en de Nokia N73 Music Edition.

De Samsung SGH X830 lijkt van de toestellen in de topvijf qua uiterlijk het meest op een muziekspeler. Het fraaie design wordt gecombineerd met een goede geluidskwaliteit en een gebruiksvriendelijke speler.

Een uitgebreid artikel met de vijf beste mobiele telefoons met de beste mp3-spelers is hier te vinden.

HetBesteProduct.nl

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht