Orange via debitel

Orange en debitel hebben een vijf-jarige overeenkomst gesloten, waardoor debitel als MVNO een eigen intelligent netwerk infrastructuur op het netwerk van Orange zal krijgen

De eerste diensten op het netwerk van Orange worden waarschijnlijk voor het eind van het eerste kwartaal 2007 aangeboden. debitel geeft met deze samenwerking haar groeistrategie verder vorm. Er kon al via debitel mobiel gebeld worden via KPN, Vodafone en Telfort. debitel verzorgt op deze netwerken zelf de marketing, sales, customer service en facturering.

’Door deze samenwerking kan debitel een bredere rol in de telecommarkt gaan spelen. Wij kunnen onze klanten kwalitatief hoogstaande producten tegen gunstige tarieven aanbieden en onze partners bovendien voorzien van maatwerk ten aanzien van value added services en andere toepassingen’ aldus Ron du Croix, CEO van debitel Nederland B.V.

Orange ziet in de samenwerking met debitel vooral een volgende stap in de strategie om netwerkcapaciteit in te zetten voor Wholesale-activiteiten. Yves Gauthier, Country Manager van Orange Nederland is blij met de samenwerkingsovereenkomst: “De verkooppunten en eigen netwerkinfrastructuur van debitel zijn voor Orange van grote waarde. debitels keuze voor Orange is kiezen voor een kwaliteitsprovider. Met de overeenkomst onderschrijven we een hechte samenwerking waarin we elkaar goed aanvullen.”

Volgend en vorig nieuwsbericht