Connexxion met seniorentelefoon

Vervoersbedrijf Connexxion Taxi Services betreedt binnenkort de markt van seniorentelefonie met een speciale ouderentelefoon. Onder de naam MyConnexxion is er een nieuw dienstenpakket gericht op de oudere beller ontwikkeld. Als introductie is zowel de telefoon als het abonnement het eerste jaar gratis.

De telefoon is een speciale mobiele telefoon voor iedereen die eenvoudig wil bellen en gebeld wil worden. De telefoon heeft slechts drie grote, goed zichtbare, gekleurde toetsen. Toets 1 maakt direct contact met de telefonistes van MyConnexxion. Toets 2 geeft direct toegang tot het reserveringsnummer van de OV-Taxi en toets 3 belt het favoriete nummer van de gebruiker. De telefoon is speciaal ontwikkeld voor mensen die een reguliere mobiele telefoon niet kunnen of willen gebruiken. Het toestel wordt gratis bij de dienst geleverd.

MyConnexxion biedt een zeer handige doorverbindservice, hierdoor kan de reiziger met familie en vrienden doorverbonden worden, een voornaam noemen is voldoende! De telefonistes van MyConnexxion zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Later zal deze service worden uitgebreid met aanvullende diensten, speciaal voor de doelgroep.

Connexxion Taxi Services biedt de dienst in samenwerking aan met Mybell. De OV-Taxi reizigers van de vervoersgebieden Noord Holland Noord en Zuidkennemerland/IJmond zullen als eerste gebruik kunnen maken van deze dienst. Zij worden per brief geïnformeerd en kunnen zich opgeven. Zij krijgen voor de periode van één jaar kosteloos een Mybell telefoon ter beschikking. Zij betalen géén abonnementskosten, slechts de gesprekskosten. Aan het eind van het jaar heeft de reiziger de vrijblijvende keuze langer gebruik te maken van MyConnexxion. De eerste telefoons zullen eind van het jaar worden uitgeleverd.

Volgend en vorig nieuwsbericht