Sony Ericsson en Fossil slaan handen ineen

Sony Ericsson en modeconcern Fossil gaan gezamenlijk een reeks bluetooth-horloges vermarkten. Fossil brengt twee nieuwe horloge reeksen op de markt, te weten de ABACUS Mobilewear reeks en de Caller ID reeks. Sony Ericsson zal tegelijkertijd een eigen lijn van gezamenlijk ontwikkelde producten introduceren. Wat voor producten dit precies zijn laat Sony Ericsson nog in het midden.

Fossil introduceert een nieuwe reeks horloges, waarmee een gebruiker zijn telefoon via bluetooth kan bedienen. Zo wordt het horloge een geavanceerde afstandsbediening voor de mobiele telefoon. Op het horloge zal bijvoorbeeld te zien zijn wie er belt. Daarnaast kan het horloge gebruikt worden om de muziekspeler te bedienen.

"Samen met Fossil hebben we een manier gevonden je mobiele leven te controleren en te vereenvoudigen. " zegt Jacob Sten, Corporate Vice President, Product Business Unit Accessories van Sony Ericsson. Hij vervolgt: "Het bluetooth horloge verenigt het beste van de mode- en de technologiewereld, met zijn aantrekkelijke ontwerp en zijn innovatieve technologie. De synergie zal de relatie met je mobiele telefoon voor altijd veranderen."

Wanneer de nieuwe producten op de markt verschijnen is nog niet bekend.

Volgend en vorig nieuwsbericht