Drie nieuwe Nokias versterken middenassortiment

Nokia lanceert vandaag drie nieuwe mobieltjes en versterkt zo zijn middenassortiment van functionele en spraakgerichte toestellen. Het hoogtepunt van deze aankondiging is de Nokia 6230i. Verder lanceert men de 6021 en de 6030 in de loop van 2005.

Introductie
“Nokia blijft de consumenten tal van keuzemogelijkheden bieden, op basis van hun individuele behoeften en voorkeuren”, aldus Aage Snorgaard, Vice President, Mobile Phones, Nokia.

Nokia 6230i
“De Nokia 6230i is de opvolger van een van de meest populaire cameratelefoons die Nokia op de markt heeft gebracht. Met de Nokia 6230i bieden we een bredere waaier van functies aan in hetzelfde klassieke design. We hebben een schitterende telefoon nog beter gemaakt.”

Het hoge resolutie scherm (208 x 208 pixels) van de Nokia 6230i is ideaal voor rijke multimedia-inhoud. Op het scherm worden kleurrijke foto’s afgebeeld die gemaakt worden met de ingebouwde camera met een resolutie van 1,3 megapixels en een 3 x digitale zoom. De videorecorder van de Nokia 6230i biedt gebruikers de mogelijkheid om video’s tot één uur op te nemen en op te slaan op de MMC-kaart die meegeleverd wordt in het verkooppakket.

Nokia 6021
Voor muziekliefhebbers biedt de Nokia 6230i een ingebouwde stereo muziekspeler die verschillende digitale muziekindelingen ondersteunt, zoals MP3, M4A en AAC. Nu kunnen favoriete deuntjes gemakkelijk overgezet worden op de Nokia 6230i. De Nokia 6230i heeft ook een FM-radio met Visual Radio aan boord.

Nokia 6230i nokia-6230i-productfoto-groot.gif

De push-to-talk technologie vult de functies van de Nokia 6230i cameratelefoon verder aan. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om te praten met anderen -- een groep of een individu -- via GPRS, net zoals bij het gebruik van een walkietalkie. Verschillende operatoren over de hele wereld hebben al push-to-talk diensten gelanceerd voor hun klanten. De tri-band Nokia 6230i cameratelefoon zal beschikbaar zijn tegen een geraamde verkoopprijs van 350 EUR, exclusief belastingen en subsidies.

Nokia 6021 nokia-6021-productfoto-groot.gif

De nieuwe Nokia 6021 telefoon is uitgerust met een waaier van eigentijdse technologieën voor persoonlijke en zakelijke vereisten. Als betaalbare businessgeoriënteerde telefoon verbetert de Nokia 6021 de connectiviteit en synchronisatie met de draadloze Bluetooth-technologie.

Met een subtiel en praktisch design is de Nokia 6021 telefoon geschikt voor alle dagelijkse gelegenheden. Consumenten zullen de vele extra functies van de Nokia 6021 op prijs stellen, zoals de push-to-talk technologie en spraakgestuurde nummerkeuze. De tri-band Nokia 6021 zal beschikbaar zijn tegen een geraamde verkoopprijs van 200 EUR, exclusief belastingen en subsidies.

Zowel de Nokia 6021 als de Nokia 6230i cameratelefoon kunnen gemakkelijk aangesloten worden op een PC voor comfortabele synchronisatie van contacten en agenda-items. Bovendien maken beide modellen optimaal gebruik van de brede waaier van beschikbare Nokia toebehoren, zoals hoofdtelefoons en carkits, via de draadloze Bluetooth-technologie.

Nokia 6030
De Nokia 6030 telefoon biedt alles wat consumenten nodig hebben om contact te houden. Dit instapmodel van Nokia heeft alle basisfuncties van een mobiele telefoon aan boord. Het toestel zal beschikbaar zijn tegen de geraamde verkoopprijs van 150 EUR, exclusief belastingen en subsidies.

Nokia 6030 nokia-6030-productfoto-groot.gif

De betrouwbare Nokia 6030 biedt eenvoudige functionaliteit voor berichtuitwisseling en een uitstekende ergonomie. Op het kleurenscherm worden inkomende multimediaberichten afgebeeld met foto’s van vrienden of familieleden. Dankzij de alarm- en agendafuncties garandeert de Nokia 6030 telefoon dat belangrijke datums niet vergeten worden. Met de ingebouwde FM-radio kunt u de tijd doden als u een vrij moment hebt, terwijl de gepersonaliseerde achtergronden en beltonen elke telefoon een individueel accent geven.

PortableGear.nl

Volgend en vorig nieuwsbericht