Olympus MP3 speler met digicam gepresenteerd

Niet zo lang geleden maakte Olympus bekend dat het zich zou storten op de productie van MP3 spelers. De bekende digitale camerafabrikant presenteerde zijn eerste MP3 speler de CES elektronicabeurs in Las Vegas, de m:robe 500.

De eerste MP3 speler van Olympus beschikt over een harde schijf van 20 gigabyte en is daarmee een directe concurrent voor de iPod MP3 speler.

Opvallend aan de m:robe 500 is de afwezigheid van knopjes op het apparaat. Alle functies van de m:robe 500 worden bediend door middel van het 3,7 inch touchscreen. Bovendien beschikt de m:robe 500 over een ingebouwde 1,2 megapixel camera. De genomen foto's zijn te bekijken op het kleurenscherm.

Tijdens het afspelen van de MP3's is het mogelijk om van een diavoorstelling van je genomen foto's te genieten. Met de m:trip software is het mogelijk om album hoesjes op de m:robe 500 te zetten, deze zijn dan te zien tijdens het scrollen door de MP3 collectie.

In Amerika is de m:robe 500 reeds verkrijgbaar voor 380 euro, het is nog niet bekend wanneer de Olympus MP3 spelers naar Europa komen.

infoSync World

Volgend en vorig nieuwsbericht