Nieuwe Siemens camerafoon flitsend door het leven

Siemens laat zich niet afschrikken door de stortvloed aan nieuwe mobieltjes van zijn grootste concurrent Nokia. Siemens presenteert twee nieuwe stijlvolle en zeer trendy mobieltjes, de SL65 en de CFX65.

De Siemens SL65 is uitgevoerd als uitschuifmodel en beschikt over een hoogwaardige VGA videocamera. Men kan naast video opnamen, ook diapresentaties maken met de SL65. De SL65 is een tri band GSM/GPRS toestel, met een 16-bit kleurenscherm. De ingebouwde FM radio en spelletjes zorgen voor de nodige ontspanning.

Siemens presenteerde ook de nieuwe CFX65. Dit schelpmodel telefoontje is een van de eerste camerafoons met een flitser. Hierdoor kan men ook video en foto opnamen maken, onder slechte lichtomstandigheden. De dual kleurenschermpjes geven alle mogelijke informatie overzichtelijk weer.

Uiteraard zijn beide mobieltjes geschikt voor SMS, MMS, WAP en ondersteunen beide modellen polyphone ringtonen. Rond september worden de nieuwe Siemens modellen beschikbaar in Europa. Siemens maakt nog details bekend over de prijzen.

infoSync World

Volgend en vorig nieuwsbericht