Samsung Galaxy Tab S2-tablets geintroduceerd

Samsung heeft de Galaxy Tab S2 9.7 en Galaxy Tab S2 8.0 gepresenteerd. Beide tablets (respectievelijk 9,7-inch en 8-inch) zijn voorzien van een SuperAMOLED-display en een octa-core processor.

De Galaxy Tab S2 9.7 en Galaxy Tab S2 8.0 hebben een zeer dun en licht design. De 9,7-inch variant is 5,6 millimeter en heeft een gewicht van 389 gram. De 8-inch versie weegt 265 gram. (Dit zijn de gewichten van de WiFi-only uitvoeringen). De tablets hebben een licht en dun metalen frame en bieden een Super AMOLED-display met diepe contrasten en fijne details. Samsungs nieuwe tablets bieden tevens een ingebouwde vingerafdrukscanner. De veiligheidssensor zorgt ervoor dat je via een simpele druk op de home-toets eenvoudig toegang hebt tot de tablet. Zowel aan de voorzijde (2,1-megapixel) als achterzijde (8-megapixel) van de tablets vind je een camera. De octa-core processor zorgt voor snelle prestaties en het 32GB geheugen is uitbreidbaar via microSD (tot 128GB).

Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Wat betreft software draaien de Galaxy Tab S2-modellen op Android 5.0 Lollipop en worden ze geleverd met Microsoft Office Solutions (Word, Excel, PowerPoint, OneNote). Ook een anti-malwareoplossing met een extra beschermlaag wordt meegeleverd. Verder krijg je tot 2 jaar gratis toegang tot OneDrive, waarmee je tot 100GB in de cloud kan opslaan. Daarnaast biedt de Galaxy Tab S2 Multitasking en Pop-Up Window. Hiermee open je apps op meerdere schermen en werkt multitasking soepel.

De WiFi-only uitvoering van de Galaxy Tab S2 is verkrijgbaar in een 8-inch en een 9,7-inch variant. De 9,7-inch is ook in een 4G/LTE-versie verkrijgbaar. De tablets zijn vanaf september verkrijgbaar in de kleuren Black en White voor verkoopadviesprijzen van € 399,- (8-inch, SM-T710), € 499,- (9,7-inch, SM-T810) en € 579,- (9,7-inch met 4G/LTE, SM-T815).

portablegear.nl

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht