Grand Theft Auto III geoptimaliseerd voor iPhone 6

Gameontwikkelaar Rockstar Games heeft een update uitgebracht voor Grand Theft Auto III, die ondersteuning biedt voor de nieuwe schermresoluties van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Tevens worden nu MFi-controllers ondersteund.

Rockstar Games bracht eerder dezelfde update voor Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto San Andreas. De update voor Grand Theft Auto III biedt net als de update voor de andere GTA-games support voor de nieuwe schermresoluties van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Deze nieuwste generatie iPhones is voorzien van grotere schermen met hogere resoluties dan voorheen (iPhone 6: 4,7-inch met 750 x 1.334 pixels / iPhone 6 Plus: 5,5-inch met 1.080 x 1.920 pixels). Daarnaast is ondersteuning van fysieke Apple Made For iPhone (MFi) controllers toegevoegd.

Het gewelddadige GTA III verscheen in 2001 in eerste instantie voor de PlayStation 2 en was de eerste GTA-game in een 3D-setting. Het spel werd ter gelegenheid van de 10de verjaardag van de game in 2011 uitgebracht voor iOS en Android.

Grand Theft Auto III

TouchArcade

Gerelateerd producten

Gerelateerd nieuws

Volgend en vorig nieuwsbericht