Goedkoper mobiel internet Vodafone

Vodafone gaat de kosten voor internet op je mobiele telefoon in Europa verlagen; tegen betaling van een klein extra bedrag kan je je binnenlandse datategoed van Vodafone in 16 Europese landen gebruiken.

Met 'Internet op Reis' kan je voor EUR 2,- per dag tot 35MB en voor EUR 5,- per maand tot 1GB uit je nationale bundel in 16 Europese landen gebruiken. Zakelijke klanten kunnen voor een tarief van EUR 2,- per dag of voor EUR 5,- per maand extra de databundel behorende bij hun nationale abonnement in 16 Europese landen gebruiken.

De dagvariant is bedoeld voor mensen die slechts een paar dagen of een lang weekeinde naar het buitenland gaan en de maandvariant is voor frequente internationale reizigers of mensen die langere tijd in het buitenland verblijven. Bij de dagvariant betaal je alleen als er werkelijk dataverkeer heeft plaatsgevonden. Voor prepaid is er een dagbundel van EUR 2,- voor 20MB beschikbaar. Verder geeft Vodafone online inzicht en controle over het dataverbruik en een waarschuwing per sms als 90% van de limiet bereikt is.

Vodafone's 'Internet op Reis'-bundel is in 16 Europese landen geldig, te weten België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. In deze landen vindt momenteel 80% van het internationale dataverkeer van Vodafone klanten plaats.

Jens Schulte-Bockum, CEO Vodafone Nederland: "Consumenten en zakelijke klanten maken steeds meer gebruik van e-mail, social netwerksites en apps als routeplanners en buienradar op hun smartphone. Die behoefte stopt niet ineens als ze de grens over gaan, maar angst voor hoge kosten weerhoudt klanten daar vaak nog wel van. Wij laten met deze oplossing zien dat dataverbruik op reis niet meer duur hoeft te zijn."

mobiel-internet-vergelijk.nl

Volgend en vorig nieuwsbericht